Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



jueves, 17 de noviembre de 2011

A LA FIRA!

   Dimecres, a les 3’30 de la vesprada, el pati del Col·legi estava ple de xiquets emocionats, contents... se n’anaven a la FIRA!
   Van anar amb els d’Infantil i, una vegada al recinte ferial, els xicotets van visitar les seues atraccions. Els de Primer i Segon van escoltar, amb molta atenció, les explicacions sobre la vida de les persones que treballen a la fira, quines atraccions són adequades per a la seua edat, com es va a la fira i com es torna de la fira...
   Després van dibuixar el que més els cridava l’atenció. La nòria va ser elegida per la majoria dels alumnes. I finalment, van pujar al “Dragón”.
   Que divertit i emocionant va ser pujar amb els companys de la classe!


2 comentarios:

Mª Ángeles dijo...

¡Qué bien os lo pasáis! Los dibujos van a quedar superchulos. Creo que la atracción que más os ha gustado ha sido la noria pues muchos la estáis dibujando.Un saludo a todos. Mª Ángeles

silvia dijo...

Hola soc Marta Gandia, es veritat que s' ho passem genial, sobre tot al Drago. Espere que faja bon oratge per al cap de setmana.