Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



miércoles, 10 de octubre de 2012

EL CALCI DE LES AMETLES

   Aquest matí ha vingut a classe Carme i m'ha donat una bossa i un paper escrit amb algunes frases destacades. M'ha dit que llegira el paper i que repartira les ametles de la bossa als companys. El paper explicava que les ametles crudes són molt bones ja que aporten calci per als ossos, vitamina E i arginina, component imprescindible per al creixement infantil. 
   Ens les hem menjat pensant en la salut del nostre esquelet i contents d'apreciar quant s'involucreu els pares en les tarees de classe. Gràcies!

1 comentario:

Mª Carmen dijo...

Agraïsc molt que aprecieu aquesta xicoteta mostra d'afecte. El iaio de Carmen sempre porta en la butxaca ametles i les repartis a molts xiquets de la vostra classe, jo el bonegue perquè potser vos lleve la gana de dinar, però veig que són bones per a la salut i que és això ...... Una mostra d'afecte.