Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



jueves, 26 de enero de 2012

VISITA AL NOSTRE RIU CLARIANO

   Ahir a la vesprada vam anar els alumnes del cicle a visitar el riu Clariano. Vam aprofitar que feia una vesprada magnífica i que el riu tenia prou cabal (per les pluges de la setmana anterior) per a conèixer un aspecte més del Projecte sobre l'Aigua que estem treballant. Ens vam fixar en el camí que recorria  l'aigua, cap a on es dirigia i d'on venia, si estava estancada, neta, la vegetació i fauna que hi havia (ens va cridar l'atenció la quantitat d’insectes que en esta època de l'any hi havia) , les restes de xemeneies de fàbriques que quedaven a la seua vora, etc. Ens aventurarem creuant el riu per pedres, vam arreplegar mostres d'aigua i vam aprendre molt vocabulari.
   Ara ja sabem que els rius naixen en les muntanyes i barrancs i que desemboquen en el mar. Ens falta investigar si l'aigua del riu pot arribar a les nostres cases directament o abans passa per algun altre lloc. La setmana pròxima continuarem...


No hay comentarios: