Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



sábado, 19 de enero de 2013

VISITEM L'AJUNTAMENT

   Ahir el primer cicle de primària vam anar de visita a l'Ajuntament. En la porta ens esperava la tècnica d'educació, Emilia, que ens va acompanyar tot el matí. Vam conèixer alguns regidors, vam visitar les instal·lacions i parlarem amb el personal que ens van explicar les tasques que realitzen. Vam estar en el saló de plens antic i per un moment vam ocupar el lloc dels regidors, l'alcalde, l'interventor i el secretari. Allí Emilia ens va repartir un còmic explicant les funcions de l'Ajuntament. El que més va impactar als xiquets va ser visitar el despatx de l'alcalde i poder parlar amb ell personalment. Ens va atendre amb molt afecte, li vam fer preguntes -en classe havíem preparat algunes, però amb els nervis als xiquets se'ls van oblidar- i li vam entregar per escrit uns suggeriments per si podia tenir-los en compte. Finalment, ens vam fer una foto tots junts. 
   Després vam  esmorzar al Palau de la Vila i allí vam poder veure la primera porta d'entrada que va tenir Ontinyent, que està en el carril i per la qual s'accedeix al Palau. Emilia ens va dir que açó era una primícia, ja que no s'ha obert al públic encara.
   Va ser un matí molt instructiu i  divertit. 




No hay comentarios: