Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.miércoles, 27 de febrero de 2013

COMENCEM PROJECTE DELS ANIMALS

Canviem d'equips, de càrrecs, de projectes... Així queden els nous equips des del dilluns.


   Aquesta vesprada, mentre dedicàvem un temps a la lectura de biblioteca aula, hem rebut la visita de la directora que ens ha lliurat un sobre dirigit als alumnes de 2º de primària i que el seu remitent era una institució coneguda dedicada a cura dels animals. Amb molts nervis ho hem obert i llegit. Ens demanen ajuda per a trobar un animal estrany que s'amaga en el nostre col·le, probablement. Volen que ens formem com a experts en diversos oficis relacionats amb els animals (veterinaris, cuidadors de zoo, biòlegs marins, paleontòlegs i exploradors) mentre investiguem la vida dels mateixos (5 grups de vertebrats i 5 d'invertebrats). Hem decidit acceptar el repte i signar un contracte d'aprenentatge. Quan cada un de l'equip investigue sobre els seus grups d'animals, deurà informar als seus companys d'equip per tal que tots acabem aprenent moltes coses dels animals Ja tenim moltes idees que anirem explicant a poc a poc.
   El problema ha sorgit quan entre els membres de cada equip s'han hagut de repartir els grups d'animals per a investigar: hi ha hagut plors, baralles, morros... gens cooperatiu, gens ni miqueta.    Encara ens queda molt que aprendre!  
   Fixeu-vos en quants xiquets s'han mossegat avui les ungles...

No hay comentarios: