Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



martes, 22 de mayo de 2012

CANÇÓ TINC UNA LLAVOR

   Hui hem finalitzat el projecte de les plantes amb l'enregistrament d'una cançó que hem anat component al llarg del mateix amb el que anàvem aprenent. Vam triar una música que ens agradara a tots i vam anar "escrivint" la lletra. Al principi va ser una mica complicat, fins que vam captar açò de la rima... El resultat no està gens malament, sobretot perquè Toni ens ha ajudat amb la música. El cor no té desaprofitament, ja veureu.

3 comentarios:

Mª Ángeles dijo...

Bonita canción, espero oírla pronto en directo. Os espero mañana en mi clase. Un beso artistas.

mamen dijo...

¡MUY BIEN! hay que ver cuántas cosas sabéis hacer, sois los mejores. La canción es muy chula.

MªCarmen dijo...

M'agrada molt esta canço, no es podria acabar de millor forma el projecte de les plantes que fent el que millor sabeu fer el xiquets, CANTAR. Ara quan jugueu a les "palmes" podeu incloure en el vostre repertori esta cançó, igual que feu amb "Don Federico" ¿val?
Disfrute molt amb tot el que feu perqué veig les ganes de treballar i el gust per fer les coses ben fetes. Continueu així BOMBONS.