Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



martes, 20 de marzo de 2012

PROJECTE DE COMPRENSIÓ ELS ANIMALS

   Hui en primer de primària, hem iniciat un nou projecte de treball referit als animals. Quan els xiquets han arribat a classe s'han trobat amb una gran sorpresa. S'acostaven curiosos, preguntaven qui els ha portat?, si anaven a quedar-se per a sempre... S'anaven esperant uns als  altres per a comunicar-se que la classe estava plena d'animals. 


   Una vegada han arribat tots, han vist tot i han preguntat més, ens hem assegut i hem començat un diàleg ordenat que transcric (més o menys) en el següent document. També ens hem ajudat del mural de coneixement del medi. 


   Hem hagut de distribuir tasques i iniciar la neteja i manutenció dels animals que reflectirem cada dia en aquest registre. 

   Esta vesprada mentre estàveu en l'aula de música, la gallina -que ha de trobar-se molt a gust entre nosaltres- ens ha regalat: UN OU! 


Gràcies Mª Ángeles i Toni per la vostra aportació i  ajuda!

No hay comentarios: