Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.domingo, 25 de marzo de 2012

PROJECTE ELS ANIMALS

   Aquesta setmana hem anat completant el mapa de conceptes sobre els animals amb la informació que cada equip portava; ara, tindrem que memoritzar-lo.
 Cada dia anem coneixent les vostres mascotes que cadascú presenta amb molta il·lusió i s’endú les felicitacions i aplaudiments del companys.

   També estem elaborant un llibre per equips amb tot el que anem aprenent: serà el nostre producte final (ja el veureu).

   També vam llegir el conte “Yo siempre te querré”, que narra l’amistat entre un xiquet i un gos que, mor. Ens va donar molta pena, però ens va fer parlar del cicle de la vida i dels sentiments que provoca l’amor i la mort.


   Els equips són molt responsables a l’hora de cuidar els animals: hi ha que vorer que prompte arribeu a classe pel matí, porteu el menjar que cal i s’organitzeu per a netejar-los i donar-los menjar... Els animals estan contents, de fet la gallina ha posat dos ous.


 I anem deixant una mostra del nostre treball al mural de la classe.

No hay comentarios: