Este blog va dirigido a los alumn@s del primer ciclo de primaria de nuestras clases y a sus familias, con la idea de informar sobre las actividades que llevamos a cabo y que puedan reforzar los aprendizajes.



jueves, 29 de marzo de 2012

PROJECTE DE COMPRENSIÓ ELS ANIMALS

   Aquesta setmana hem avançat en el coneixement dels animals: continuem tindre cura d’ells, els netegem i alimentem tots els dies, ens fam molta companyia encara que ja ens hem acostumat al escataineig del gall, a les cridades de la cobaia per què li donem menjar, etc.


   El dimecres vam tindre una visita molt especial: George, un porquet vietnamita que va restar amb nosaltres tot el matí: vam comparar els dos mamífers que teníem a classe, observarem les característiques del seu cos, que és omnívor i té molta fam, terrestre, vivípar, domèstic i que fa unes caques molt grans. A més d’aprendre ens ho vam passar molt bé i vam vindre molts alumnes del col·legi per conèixer George.





    També hem vist aquesta pàgina a la pissarra digital que transforma l’abecedari en anglès en animals

 Hem gaudit amb les següents imatges d’animals

 I hem contat els llibres:



   Hui la gallina ens ha regalat el quart ou (que hem sortejat entre els alumnes, com vam fer amb els altres tres) i l’hem comparat amb els ous de guatlla que ha portat Lucía Poquet.


   Demà ens esperen més sorpreses: sorteig de la tortuga d'aigua, rebrem la visita d'un ensinistrador de gossos, ens acomiadarem dels nostres amics els animals... Està sent una setmana molt intensa i ben aprofitada.

No hay comentarios: